HeartLight Healing

Meditatie

Les 2 Module 2

Michaël en de Nieuwe Aarde


Aartsengel Michaël geeft je bescherming, moed en kracht.

Zijn zilveren zwaard geeft je de kracht van Liefde.


Tijdens de healing helpen Michaël en de engelen je om oude energie van angsten los te laten.

Michaël herinnert je aan een kracht die je mag ontwikkelen.


Op de Nieuwe Aarde ga je naar Arahkina en het Park van de Lelies waar je kunt uitrusten en opladen.

Je ontvangt een antwoord op je vraag en een inzicht over een toekomstige opleiding.

Van Michaël kun je de helderblauwe laag van licht om je aura heen vragen om je te beschermen tegen negatieve energie.


Over Arahkina

In Oost-Azië op De Nieuwe Aarde ligt een enorme tempel. Deze tempel draagt de naam Arahkina. Het gebied rondom de tempel is 80 km breed. Dit is slechts één van de tempels die nu op De Nieuwe Aarde bestaan. Het is een nieuw gebouwde tempel en een ontmoetingsplek zonder enige religieuze of specifiek spirituele achtergrond of richting. In deze tempel en in de andere bestaande tempels is het de bedoeling dat de mensen komen, leren en studeren over spiritualiteit in welke richting dan ook die men wenst. Goedopgeleide leraren zullen de antwoorden geven op hun spirituele vragen, maar ook die kennis en onderwijs geven waarnaar mensen wellicht zoeken. Je kunt er ook heen gaan voor een kop koffie en wat ontspanning.


In Arahkina wordt het onderwijs verzorgd door buitenaardse leraren, maar er zijn ook menselijke leraren die zichzelf hebben opgeleid, terwijl ze op ons hebben gewacht. Deze menselijke leraren hebben zichzelf onderwezen in allerlei vormen van spiritualiteit. Een deel van de opleiding die beschikbaar is in klassen zijn spirituele verlichting, speciale meditaties en meditatietechnieken, spiritueel creëren, Universal White Time Healing en andere speciale soorten healing, de Board of Knowledge, Beyond cursussen, etc.


Als je de naam van iets weet, maakt dit het gemakkelijker om te mediteren en naar een plek te gaan, in dit geval Arahkina. Deze enorme witte tempel ligt dicht bij het water, de oceaan. Een kleine rivier kronkelt door het gebied. Het heeft een heel prachtig aangelegde tuin met vele mooie kleine plekken om fysiek te zitten, maar ook manieren om hier te komen voor zielenreis-meditaties. Er zijn enorm grote bomen die het gebied omzomen en vaak bloeien.


Als je in de tempel zit, zit je op de vloer terwijl je wordt onderwezen. Grote kussens met prachtige kleuren maken het comfortabel, fijn en ontspannen. Er zijn ook lokalen, zoals schoollokalen met stoelen en tafels, als je wilt zitten om te schrijven, etc.


In het midden van dit grote gebied staat een tempel. Het heeft een grote ruimte die rond is, met een koepelvormig dak.
Liitji is de naam van de eerste gang, die leidt naar de grote ronde ruimte. Liitji is een landingsplek, een ontmoetingsplek, een plek om te concentreren, etc. voor diegenen die naar hier reizen met de ziel. Het kan namelijk ook zo zijn dat je hier naar toe reist met je ziel om te studeren.


Soms kan het een voordeel zijn om op afstand te werken via zielenreizen naar Arahkina, zelfs wanneer je fysiek op de Nieuwe Aarde woont. We zullen gemakkelijker kunnen reizen met de ziel, dan wanneer we op De Nieuwe Aarde zijn.


Begin de meditatie met het kijken naar het bovenste teken Noi Na.

Meditatie

00:00 - Introductie

05:50 - Golden Movement

08:30 - Reiniging

19:08 - Healing met Michaël, loslaten van angstenergie, herinneren van je kracht

30:05 - Naar het Park van de Lelies op de Nieuwe Aarde

45:43 - Bescherming van Michaël, aarden


Pen
>